Събитие 

F5B - training
Име:
F5B - training
Кога:
14.05.2011 - 15.05.2011 
Къде:
ЛП Белозем и гр. Пловдив - Белозем
Категория:
Минали събития

Описание

В посочените дати ще се проведе тренировка на F5B състезателите.
Паралелно с тренировката БФА ще проведе и курс за обучение на съдии.

Място

ЛП Белозем и гр. Пловдив
Venue:
ЛП Белозем и гр. Пловдив
Град:
Белозем
Окръг:
Пловдив
Страна:
Страна: bg

Описание

1. КРАТКО ОПИСАНИЕ:

ЛП Белозем е разположена до бензиностанции „Лукойл” на 154-ти километър на автомагистрала „Тракия” в посока София-Бургас и на 3км СИ от центъра на с. Белозем, общ. Раковски. ЛП Белозем разполага с две ПИК с тревно покритие от северната страна на магистрала „Тракия” и една запасна, асфалтова ПИК, която е от южната страна на магистралата.


2. КАК ДА СТИГНЕМ С АВТОМОБИЛ ДО ЛП БЕЛОЗЕМ?:

Ако идвате по магистралата от Бургас и пътувате в посока към София, просто отбивате на бензиностанция ЛукОйл, влизате в паркинга, който е зад нея. Има врата към пътя за Опълченец, правите десен завой и след около 30 метра вляво има отбивка от пътя - ще видите хангара на летището.

Ако идвате по магистралата от София, на детелината за Белозем, Раковски отбивате вдясно и горе на Т-образното кръстовище завивате наляво за Белозем. Трябва да минете през селото и в края на улицата по която сте влезли в селото отново има Т-образно кръстовище. Завивате наляво за с. Болярино. След около два километра минавате над магистралата и веднага завивате надясно. Движете се успоредно на магистралата около 500 метра и ще видите вдясно бензиностанция ЛукОйл, а вляво хангара на Летище Белозем. Подминавате бензиностанцията и след около 30 метра ще видите отбивката вляво за летището.

За по-голяма яснота кликнете в тази снимка. Пътят до летището е очертан с червена линия.Пътят до Летище Белозем3. НАЗЕМНА РАЗСТАНОВКА НА АВИОМОДЕЛНА КУПА ПЛОВДИВ: