Събитие 

PAM Cup F3J  F3K  F5Bul
Име:
PAM Cup F3J F3K F5Bul
Кога:
09.07.2011 - 10.07.2011 
Къде:
ЛП Белозем - Полигон F3J - Белозем
Категория:
Минали събития

Описание

Национален турнир PAM Cup - F3J  F3K  F5Bul е състезание по авиомоделизъм.
То се провежда по правилниците на FAI и БФА за класове F3J  F3K  F5Bul и се осъществява съгласно: „Правилник за организиране и провеждане на състезания по авиомоделизъм от ДСК” от 2011. Състезанието е ориентирано към авиомоделните класове за радиоуправляеми планери.

Място

ЛП Белозем - Полигон F3J
Venue:
ЛП Белозем - Полигон F3J
Град:
Белозем
Окръг:
Пловдив
Страна:
Страна: bg

Описание

1. КРАТКО ОПИСАНИЕ:

ЛП Белозем е разположена до бензиностанции „Лукойл” на 154-ти километър на автомагистрала „Тракия” в посока София-Бургас и на 3км СИ от центъра на с. Белозем, общ. Раковски. ЛП Белозем разполага с две ПИК с тревно покритие от северната страна на магистрала „Тракия” и една запасна, асфалтова ПИК, която е от южната страна на магистралата.


2. КАК ДА СТИГНЕМ С АВТОМОБИЛ ДО ЛП БЕЛОЗЕМ?:

Ако идвате по магистралата от Бургас и пътувате в посока към София, просто отбивате на бензиностанция ЛукОйл, влизате в паркинга, който е зад нея. Има врата към пътя за Опълченец, правите десен завой и след около 30 метра вляво има отбивка от пътя - ще видите хангара на летището.

Ако идвате по магистралата от София, на детелината за Белозем, Раковски отбивате вдясно и горе на Т-образното кръстовище завивате наляво за Белозем. Трябва да минете през селото и в края на улицата по която сте влезли в селото отново има Т-образно кръстовище. Завивате наляво за с. Болярино. След около два километра минавате над магистралата и веднага завивате надясно. Движете се успоредно на магистралата около 500 метра и ще видите вдясно бензиностанция ЛукОйл, а вляво хангара на Летище Белозем. Подминавате бензиностанцията и след около 30 метра ще видите отбивката вляво за летището.

За по-голяма яснота кликнете в тази снимка. Пътят до летището е очертан с червена линия.Пътят до Летище Белозем3. НАЗЕМНА РАЗСТАНОВКА НА АВИОМОДЕЛНА КУПА ПЛОВДИВ: